Vragen? Bel gratis naar  

085 06 06 730

Hotel / Wellness

Leaf_left2
Slide 1
Innovatieve feelgood snacks voor elk moment van de dag.
Elke klant heeft verschillende behoeftes, waardoor het voor ons belangrijk is om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren over wensen, verwachtingen en ideeën. Alleen zo is een op maat gemaakte oplossing voor elke samenwerkingspartner te vinden. Hierdoor verschilt het assortiment en de presentatie ervan per klant.
Noy Houdt van jou
Slide 1
Innovatieve feelgood snacks voor elk moment van de dag.
Elke klant heeft verschillende behoeftes, waardoor het voor ons belangrijk is om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren over wensen, verwachtingen en ideeën. Alleen zo is een op maat gemaakte oplossing voor elke samenwerkingspartner te vinden. Hierdoor verschilt het assortiment en de presentatie ervan per klant.
Noy Houdt van jou
Leaf_right2
coated noten

NOTEN
(RAW/GECOAT)

Puur natuur, gebakken, geroosterd of ambachtelijk gekruid: de lekkerste noten en notenmixen. Voor elke box wat wils!

superfood icon

Snacks & Superfoods

Het beste wat de natuur aan voedingswaarden te bieden heeft, verpakt in één snack. Haal innovatie in je productassortiment!

gedroogd fruit

GEDROOGD FRUIT

Heerlijke gedroogde zoeternijen vanuit de hele wereld die zorgen voor een natuurlijke energiekick.

raw noten

Biologisch

100% biologische producten waar mens, dier en milieu écht blij van worden. BIO/SKAL gecertificeerd.

Eenvoudig bestellen

Wil je liever al je bestellingen op een centrale manier regelen? Geen probleem! Je kunt ons ook eenvoudig, samen met je andere food producten, via jouw vertrouwde groothandelaar verkrijgen.

Ons aanbod voor
hotels & wellnesscentra

Shelfready

Shelf-ready
packaging

Onze zakken (45/180g), kant en klaar verpakt in kartonnen (balie)displays. Hygienisch, makkelijk in opslag en in een handomdraai uitgepakt!

CardboardBox

Pillow packs
los in kartonnen doos

Standard pillow packs (45g / 180g) verpakt in kartonnen dozen zonder displays.

Stellingkast1

Display gevuld met
producten naar keuze

Onze duurzame display van 100% recyclebaar ABS, gevuld met producten naar keuze (45g / 180g). Op basis van bruikleen.

Wensen op maat?

Indien gewenst is ook een gepersonaliseerde versie van onze producten bespreekbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zelf samengestelde notenmelange of een grammage die afwijkt van onze standaard porties (45g / 180g).
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Noy Houdt van jou2

Hi! I’m Noy.
Nice to meet you!

Het is mijn missie om iedereen met gezonde, hoogwaardige en duurzame snacks te voorzien die het beste in jou naar boven halen en tegelijk iets teruggeven aan de natuur. Snacks die op elk moment van de dag voor je klaarstaan en gezonde ambities vereenvoudigen. Maak kennis met mijn verhaal en visie!

Trends

Een product dat meegaat in alle huidige consumententrends.

Het is cruciaal om het horeca-aanbod voor gasten relevant te houden, en constant te vernieuwen op basis van industrie ontwikkelingen en

consumententrends. Onze snacks sluiten goed aan bij wat consumenten aanspreekt: meer convenience en minder voedselverspilling door portiegrootte, meer oogmerk op duurzaamheid door plantaardige eiwitbronnen als snacks, transparantere ketens en recyclebare productverpakkingen, en nieuwe, innovatieve smaken en productcombinaties. Ons product is tevens een kans om bestaande klanten te prikkelen en nieuwe doelgroepen aan te spreken.

feelgood

Een product dat perfect aansluit bij het luxe en “feelgood” concept

Tijdens een hotelbezoek draait alles erom ervoor te zorgen dat gasten zich comfortabel, verzorgd en verwend voelen door de aangeboden service. Eten speelt hier een 

cruciale rol in. Door een snacks aan te bieden die kwalitatief en ambachtelijk, maar ook gezond zijn en duurzame vraagstukken behandelen, kan dit feelgood-gevoel versterkt worden bij bezoekers doordat een product aan wordt geboden waar ze zonder slecht geweten van kunnen genieten.

Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid en hoe we het toepassen? Lees verder >
SupplyChain2

Verticale integratie
& in-house verpakken.
 

Wij mengen, verpakken en vervoeren (waar mogelijk) zelf onze producten. Hiermee hebben wij meer grip op uitgaven, tijd, energie en voorraad en planning, 

wat een efficiëntere productieketen en transparantie bevordert. Dit komt ook onze duurzame ambities ten goede, omdat wij minder energie verbruiken en minder deadstock produceren. Daarnaast kunnen wij in hoge mate flexibiliteit tonen bij het aanpassen van grammages en productsamenstellingen.

Sustainable2

Hygiënisch, duurzaam
& flexibel inzetbaar
 

Het behalen van bepaalde hygiëne- en duurzaamheids-standards zoals Green Key betekent vaak meer aandacht, publiek en dus ook meer omzet. 

Onze snacks voldoen aan deze standards doordat ze goed geportioneerd en gasverpakt zijn in PP-monofolie, wat het product lang vers houdt en voedselverspilling tegengaat. Door de makkelijke en portiegerichte verpakking zijn de zakjes op verschillende manieren inzetbaar om klanten op hygiënische wijze snacks aan te bieden: denk aan een luxe gekruide notenmelange in de minibar, een kleine portie superfood granola tijdens het ontbijtbuffet of voor de lunch, of gerookte amandelen als borrelhapje op de bar in een display.

Contactformulier

Passen onze veelzijdige snacks helemaal in jouw hotelconcept?Wij horen graag van je!

Voor vragen of opmerkingen kun je ons ook bellen op +3185 060 66 05.

“ONZE MISSIE IS HET OM MENSEN MET GEZONDE, KWALITATIEVE, DUURZAME EN ONBEWERKTE PRODUCTEN TE VERZORGEN. DIT DOEN WIJ ZO VEEL MOGELIJK IN HARMONIE MET HET MILIEU EN DE MENSEN WAAR WIJ MEE VERBONDEN ZIJN.”