Vragen? Bel gratis naar  

085 06 06 730

Scholen en Universiteiten

Leaf_left2
Slide 1
Gezonde, kant en klare snacks voor 100% focus de hele dag door.
Elke klant heeft verschillende behoeftes, waardoor het voor ons belangrijk is om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren over wensen, verwachtingen en ideeën. Alleen zo is een op maat gemaakte oplossing voor elke samenwerkingspartner te vinden. Hierdoor verschilt het assortiment en de presentatie ervan per klant.
Noy Houdt van jou
Slide 1
Gezonde, kant en klare snacks voor 100% focus de hele dag door.
Elke klant heeft verschillende behoeftes, waardoor het voor ons belangrijk is om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren over wensen, verwachtingen en ideeën. Alleen zo is een op maat gemaakte oplossing voor elke samenwerkingspartner te vinden. Hierdoor verschilt het assortiment en de presentatie ervan per klant.
Noy Houdt van jou
Leaf_right2
coated noten

NOTEN
(RAW/GECOAT)

Puur natuur, gebakken, geroosterd of ambachtelijk gekruid: de lekkerste noten en notenmixen. Maak een feestje van jouw lunchpauze!

superfood icon

Snacks & Superfoods

Het beste wat de natuur aan smaak en voedingswaarden te bieden heeft, verpakt in één snack. Energie en focus, fuelled by plant power!

gedroogd fruit

GEDROOGD FRUIT

Heerlijke gedroogde zoeternijen vanuit de hele wereld die zorgen voor een natuurlijke energiekick.

raw noten

Biologisch

100% biologische producten waar mens, dier en milieu écht blij van worden. BIO/SKAL gecertificeerd.

Eenvoudig bestellen

Wil je liever al je bestellingen op een centrale manier regelen? Geen probleem! Je kunt ons ook eenvoudig, samen met je andere food producten, via jouw vertrouwde groothandelaar verkrijgen.

Ons aanbod voor scholen,
universiteiten en leerinstellingen

Shelfready

Shelf-ready
packaging & baliedisplays

Onze zakken (45/180g), kant en klaar verpakt in kartonnen (balie)displays. Hygienisch, makkelijk in opslag en in een handomdraai uitgepakt!

CardboardBox

Pillow packs
los in kartonnen doos

Standard pillow packs (45g / 180g) verpakt in kartonnen dozen zonder displays.

Stellingkast1

Display gevuld met
producten naar keuze

Onze duurzame display van 100% recyclebaar ABS, gevuld met producten naar keuze (45g / 180g). Op basis van bruikleen.

Wensen op maat?

Indien gewenst is ook een gepersonaliseerde versie van onze producten bespreekbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zelf samengestelde notenmelange of een grammage die afwijkt van onze standaard porties (45g / 180g).
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Noy Houdt van jou2

Hi! I’m Noy.
Nice to meet you!

Het is mijn missie om iedereen met gezonde, hoogwaardige en duurzame snacks te voorzien die het beste in jou naar boven halen en tegelijk iets teruggeven aan de natuur. Snacks die op elk moment van de dag voor je klaarstaan en gezonde ambities vereenvoudigen. Maak kennis met mijn verhaal en visie!

Customize

Een gezond, snel en kant-en-klaar convenience product ter ondersteuning van gezonde schoolmaaltijden.

Veel scholen en cateraars vinden het door stijgende levensmiddelenprijzen en krimpende budgetten lastig om een gezond, gevarieerd en natuurlijk aanbod 

aan eten voor leerlingen samen te stellen. Factoren voor kostenstijgingen zijn niet alleen voedselprijzen, maar ook voorbereidingstijd en moeite van het bereiden van verse, gezonde en gevarieerde maaltijden. Door het aanbieden van een gezond, geportioneerd convenience product zoals gedroogd fruit, gezonde peulvrucht-notenmelanges of ‘spannendere’ snackconepten zoals zeewierchips kan alsnog een gezonde lunchpauze gerealiseerd worden.

Trends

Snacks die het kunnen opnemen tegen groeiend goedkoop aanbod van omliggende supermarkten en fastfoodketens.

Onderzoek wijst uit dat het aanbod van goedkope fastfood- en ongezonde lunch opties in de nabije omgeving van scholen en universiteiten 

de laatste jaren enorm is gestegen, wat leerlingen verleidt tot een ongezond voedingspatroon. Onze snacks kunnen het goed opnemen tegen deze ketens kwa prijs en smaak, en zijn dus een goede aanvulling aan een campus food assortiment wat zich bemoeit om gezonde lunch keuzes voor leerlingen.

SupplyChain2

Verticale integratie &
in-house verpakken.

 

Wij mengen, verpakken en vervoeren (waar mogelijk) zelf onze producten. Hiermee hebben wij meer grip op uitgaven, tijd, energie en voorraad en planning, 

wat een efficiëntere productieketen en transparantie naar de klant toe bevordert. Dit komt ook onze duurzame ambities ten goede, omdat wij minder energie verbruiken en minder deadstock produceren. Daarnaast kunnen wij in hoge mate flexibiliteit tonen bij het aanpassen van grammages en custom mixen.

Sustainable2

Verantwoorde tussendoortjes voor milieu & mens

 

Onze snacks verlagen niet alleen de drempel tot een gezonder voedingspatroon bij leerlingen, maar dragen ook bij aan het oplossen van duurzaamheidskwesties

zoals voedselverspilling, recycling, plantaardige voedingspatronen en transparante voedselketens. Dit begunstigt de algemene switch naar een meer verantwoorde omgang met consumptie die veel scholen al nastreven op het gebied van voeding en catering. Onze snacks zijn goed geportioneerd en gasverpakt in PP-monofolie, wat het product lang vers houdt, voedselverspilling tegengaat en makkelijk recyclebaar is. Daarnaast investeren wij in traceerbare, eerlijke en transparante productieketens, en ontwikkelen wij snacks uit plantaardige eiwitbronnen.

Wil je meer weten over onze productieketens, ons duurzaamheidsbeleid, en hoe we het toepassen? Lees hier verder.

Contactformulier

Zijn onze snacks een mooie aanvulling op het food- en cateringconcept van jouw leerinstelling? Wij horen graag van je!

Voor vragen of opmerkingen kun je ons ook bellen op +3185 060 66 05.

“ONZE MISSIE IS HET OM MENSEN MET GEZONDE, KWALITATIEVE, DUURZAME EN ONBEWERKTE PRODUCTEN TE VERZORGEN. DIT DOEN WIJ ZO VEEL MOGELIJK IN HARMONIE MET HET MILIEU EN DE MENSEN WAAR WIJ MEE VERBONDEN ZIJN.”