Vragen? Bel gratis naar  

085 06 06 730

Ziekenhuizen / Gezondheidssector

Leaf_left2
Slide 1
Gezonde, kant en klare snacks ter ondersteuning van vitaliteit en energie.
Noy Houdt van jou
Slide 1
Gezonde, kant en klare snacks ter ondersteuning van vitaliteit en energie.
Noy Houdt van jou
Leaf_right2
coated noten

NOTEN
(RAW/GECOAT)

Puur natuur, gebakken, geroosterd of ambachtelijk gekruid: de lekkerste noten en notenmixen voor een opkikkertje tussendoor!

superfood icon

Snacks & Superfoods

Het beste wat de natuur aan smaak en voedingswaarden te bieden heeft, verpakt in één snack. Energie en focus, fuelled by plant power!

gedroogd fruit

GEDROOGD FRUIT

Heerlijke gedroogde zoeternijen vanuit de hele wereld die zorgen voor een natuurlijke energiekick.

raw noten

Biologisch

100% biologische producten waar mens, dier en milieu écht blij van worden. BIO/SKAL gecertificeerd.

Wij zijn ook verkrijgbaar via:

Wil je liever al je bestellingen op een centrale manier regelen? Geen probleem! Je kunt ons ook eenvoudig, samen met je andere food producten, via jouw vertrouwde groothandelaar verkrijgen.

Ons aanbod voor
ziekenhuizen & gezondheidsinstellingen

Shelfready

Shelf-ready packaging
en baliedisplays

Onze zakken (45/180g), kant en klaar verpakt in kartonnen (balie)displays. Hygienisch, makkelijk in opslag en in een handomdraai uitgepakt!

CardboardBox

Pillow packs los in kartonnen doos

Standard pillow packs (45g / 180g) verpakt in kartonnen dozen zonder displays.

Stellingkast1

Display gevuld met
producten naar keuze

Onze duurzame display van 100% recyclebaar ABS, gevuld met producten naar keuze (45g / 180g). Op basis van bruikleen.

Wensen op maat?

Indien gewenst is ook een gepersonaliseerde versie van onze producten bespreekbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zelf samengestelde notenmelange of een grammage die afwijkt van onze standaard porties (45g / 180g).
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Noy Houdt van jou2

Hoi! Ik ben Noy.
Aangenaam kennis te maken!

Het is mijn missie om iedereen met gezonde, hoogwaardige en duurzame snacks te voorzien die het beste in jou naar boven halen en tegelijk iets teruggeven aan de natuur. Snacks die op elk moment van de dag voor je klaar staan en je langdurig energie en vitaliteit geven – waar je ook bent. Maak kennis met mijn verhaal en visie!

Trends

Een gezond, snel en kant-en-klaar convenience product wat herstel bevordert en flexibele eetmomenten garandeert

Voor ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen is het van groot belang om gezonde, duurzame en tegelijk smaakvolle maaltijden aan patiënten te bieden. 

Dit zodat hun herstelproces versneld wordt en ondervoeding, een probleem wat veel voorkomt in ziekenhuizen, tegen te gaan. Helaas ligt het nog altijd erg aan de persoonlijke opvattingen van de cateringmedewerkers wat er op het dagelijkse menu staat, en worden er dus niet per definitie voedende, gezonde maaltijden op tafel gezet die goed zijn voor het milieu. Door een onafhankelijk en breed aanbod aan gezonde, plantaardige snacks voor patiënten ter beschikking te stellen, kunnen eetmomenten, gezondheids-graad en smaak door patiënten zelf bepaald worden.

feelgood

Snacks die de drempel tot gezonde voeding verlagen en toegepast zijn op de behoeftes van elke doelgroep
 

In een ziekenhuis of gezondheidsinstelling moeten verschillende groepen worden voorzien van maaltijden en snacks. De gezondheidsinstellingen 

zijn door hun educatieve rol een belangrijke motivator en inspirator voor een gezond, duurzaam, gevarieerd en lekker voedingspatroon wat bijdraagt aan ziektepreventie. Echter heeft een herstellende patiënt andere eetbehoeftes dan een bezoeker of verplegingspersoneel. Door het aanbieden van een breed palet aan gezonde en smaakvolle snacks, toegepast op elke doelgroep, kan een ieder gewonnen worden voor een gezonde en duurzame leefstijl.

SupplyChain2

Verticale integratie &
in-house verpakken.
 
 
 

Wij mengen, verpakken en vervoeren (waar mogelijk) zelf onze producten. Hiermee hebben wij meer grip op uitgaven, tijd, energie en voorraad en planning, wat een efficiëntere 

productieketen en transparantie naar de klant toe bevordert. Dit komt ook onze duurzame ambities ten goede, omdat wij minder energie verbruiken en minder deadstock produceren. Daarnaast kunnen wij in hoge mate flexibiliteit tonen bij het aanpassen van grammages en custom mixen.

Sustainable2

Verantwoorde tussendoortjes voor milieu en mens.
 
 
 

Onze snacks verlagen niet alleen op een flexibele, hygiënische manier de drempel tot een gezonder voedingspatroon bij patiënt, verzorger en gast, maar dragen

ook bij aan het oplossen van duurzaamheid kwesties zoals voedselverspilling, recycling, plantaardige voedingspatronen en transparante voedselketens. Dit bevordert de algemene switch naar een meer verantwoorde omgang met consumptie die veel ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen al nastreven op het gebied van voeding en catering.

 

Wil je meer weten over onze productieketens, ons duurzaamheidsbeleid, en hoe we het toepassen? Lees hier verder.

Contactformulier

Zijn onze snacks een mooie aanvulling op het food- en cateringconcept van jouw gezondheidsinstelling?
Wij horen graag van je!

Voor vragen of opmerkingen kun je ons ook bellen op +3185 060 66 05.

“ONZE MISSIE IS HET OM MENSEN MET GEZONDE, KWALITATIEVE, DUURZAME EN ONBEWERKTE PRODUCTEN TE VERZORGEN. DIT DOEN WIJ ZO VEEL MOGELIJK IN HARMONIE MET HET MILIEU EN DE MENSEN WAAR WIJ MEE VERBONDEN ZIJN.”